C.V. de Kiepenrijers

Macharen


Carnaval 2020 " Kleurrijk Macharen "

Nieuws

Op 26 Oktober 2019 wordt onze nieuwe prins of prinses onthult:

27-10-2018

Kees d’n Urste regeert komend carnaval over Macharense Kiepenrijers

MACHAREN - In een bomvolle, tot ‘kiepenren’ omgetoverd gemeenschapshuis De Bongerd in Macharen is zaterdagavond Kees d’n Urste tot nieuwe carnavalsprins der Kiepenrijers benoemd. Hij koos dorpsgenoot Vincent als adjudant.

Brabants Dagblad Mari van Rossem 28-10-18, 10:05 


Kees Arts is getrouwd met Nicole en ze wonen met hun kinderen Sem en Roos nu bijna drie jaar in Macharen. Vincent is getrouwd met Chantal en zij wonen al veertien jaar in het Maasdorp. Zij hebben drie kinderen, Imke, Saar en Ties. Kees is werkzaam bij Vos Autobedrijven en Vincent bij Gebroeders Van Erp. 


Het komend jaar zal het duo druk zijn met allerhande carnavalsactiviteiten in het Kiepenrijersrijk dat als thema ‘één groot sprookje’ uitdraagt. Beide hoogheden worden dit jaar bijgestaan door jeugdprins Coen en jeugdprinses Imke. Als spreuk hebben prins en adjudant gekozen ‘Dit sprookje wordt ginne sleur, Kees en Vincent goan d’r veur’


Macharense Kiepenrijers 55 jaar jong

MACHAREN - De officiële oprichtingsdatum van de Macharense carnavalsclub De Kiepenrijers is bepaald op 17 maart 1963, dus zaterdag was het precies 55 jaar geleden dat een drietal Macharenaren hun nek uitstaken om in het dorp een carnavalsvereniging van de grond te krijgen.


Ondanks in een mindere periode rond 1993 mag de vereniging met trots terug kijken op alle activiteiten van de afgelopen 55 jaar. Ook prettig: de voorbije jaren onderging de Kiepenrijers een stevige verjongingskuur in zowel het bestuur als de Raad van Elf met Prins Martijn I (van Loon) en zijn adjudant Guus (van Gerwen) , beide begin twintig, als twee exponenten.

Tijdens de druk bezochte receptie werd Mark van de Wetering onderscheiden met 'De Haan van Verdienste' voor zijn inzet met betrekking tot de leefbaarheid van het dorp.

Bron: Brabants Dagblad © Joop van Rossem 


Volg ons ook op Facebook: