MACHAREN – Het Kiepenrijersrijk wordt aanstaande carnaval geregeerd door rasechte Horecaman: Prins Jurgen d’n Urste. Hij is geboren als Jurgen Verhoeven, getrouwd met Loes en trotse vader van de twee zonen Sies en Faas. Als zijn steun en toeverlaat koos Jurgen de jarige oud-prins en raadslid Luc van den Helm als Adjudant. Samen met Danielle en Lef vormt hij een fantastisch gezin.

 

In het Macharense is Jurgen al lang geen onbekende meer: Samen met zijn Loes hebben zij een frisse wind door ’t Vunderke laten waaien en is inmiddels weer een begrip in de regio. Men kan hier genieten van hun dagelijkse gastvrijheid en kookkunsten in het Grand café of een spetterende party in de Feesterij.

 

Jurgen en Luc stralen door veel goud en glitter in hun tenue, wat natuurlijk alles te maken heeft met het thema “Wanne Kermis” dat dit carnavalsjaar de rode draad in het Kiepenrijersrijk zal zijn.

Zij hebben hier direct op ingehaakt door hun kleding aan te passen aan het thema en als klap op de vuurpijl ook nog eens hun eigen shotje op de markt gebracht genaamd Jukeleluuuc! Met als motto ‘Jukeleluuuc makt van carnvaval unne gouwe kermis”. De heren beloofden er aan het einde van het Macharense 11-11-bal, samen met de raad, in het Kiepenrijersrijk een mooie carnaval van te gaan maken.

 

Geschiedenis

Contact

Foto's

Programma

Over ons

Inschrijven optocht

© 2016 - Cv De Kiepenrijers Macharen